Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Επώνυμοι σε αστέρια Βιαμάξ, Ρεντούμη & Σαρακάκη (PHOTO)

Bανδή, Βέγκας, Καμπούρη, Γαβαλάς κι άλλοι σε Scania BF76 Ρεντούμη, Mercedes R495 Βιαμάξ και Volvo SB756 Σαρακάκη, στο περιθώριο της επίδειξης των σχεδιαστών Miro


Το φθινόπωρο υποδέχτηκαν με τον πιο fashion τρόπο οι Miro! Το γνωστό δίδυμο των σχεδιαστών που έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους Έλληνες παρουσίασε τη νέα του collection στο παλαιό αμαξοστάσιο του Κεραμεικού σε συνεργασία με τη διεύθυνση εμπορικής εκμετάλλευσης της ΟΣΥ και φυσικά τους Χ. & Β. Λαζαρόπουλου οι οποίοι διέθεσαν μερικά από τα μουσειακά λεωφορεία τους για το... ντεκόρ. 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν κατά κύριο λόγο στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από επώνυμους που εξεπλάγησαν από την ιδέα και δεν το έκρυψαν με αναρτήσεις τους σε Instagram και Twitter. 

Η γνωστή τραγούδιστρια κ. Δέσποινα Βανδή πόζαρε μαζί με την Τάμτα μπροστά στο ιστορικό Mercedes Benz R495 Βιαμάξ

Στη συνέχεια έβγαλε μια εντυπωσιακή φωτογραφία μέσα στο Volvo SB756 Σαρακάκη με τον έναν από τους δύο σχεδιαστές που έκαναν την επίδειξη. 

Στο όμορφο υπεραστικό Μερσεντές φωτογραφήθηκε επίσης η καλή φίλη, συνάδελφος και συνεργάτρια κ. Δέσποινα Καμπούρη, η οποία δέχθηκε βροχή από “Like” και στις σελίδες της στο facebook. Ως γνωστόν η Δέσποινα διευθύνει με επιτυχία την ιστοσελίδα Mother’s Blog της DPG με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία και για τους δύο γονείς. 


Απίστευτο αλλά αληθινό, ο σχεδιαστής μόδας κ. Λάκης Γαβαλάς είναι ένας από τους οπαδούς των «πράσινων λεωφορείων». Πόζαρε μέσα στο «34», μπαίνοντας από πίσω στην τελευταία θέση...

Η κ. Έλενα Παπαβασιλείου μαζί με τους Vegas έβγαλαν μια ακόμα φωτογραφία μπροστά στο R495. 

Για τις ανάγκες της επίδειξης «επιστρατεύθηκε» επίσης το πλήρως ανακατασκευασμένο Scania Vabis BF76 με αμάξωμα Ρεντούμη, το οποίο έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ύστερα από την ριζική ανακατασκευή του αμαξώματός του, όπως το βλέπετε εδώ αριστερά. 

Τελευταία φωτογραφία από τους Miro με το R495 λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης... 

Διαβάστε ακόμα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.