Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έτοιμα τα Βιαμάξ για το ΟΑΚΑ!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τεχνικός έλεγχος
και η προληπτική συντήρηση
 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν ο τεχνικός έλεγχος, η προληπτική συντήρηση και ο καθαρισμός των δύο ιστορικών λεωφορείων της συλλογής Λαζαρόπουλου, του υπεραστικού Mercedes Benz R495 και του αστικού Mercedes Benz O322 που κατασκευάσθηκαν από τη Βιαμάξ πριν από πέντε δεκαετίες.

Σε λίγες ώρες θα είμαστε παρόντες στο Auto Battleship Festival που διοργανώνεται στο ΟΑΚΑ με τη συνεργασία της ΕΟΟΕ. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη διαδρομή από τον Κεραμεικό μέχρι την Καλογρέζα δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας στη σελίδα «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία» στο Facebook

Τα οχήματα θα ξεκινήσουν στις 08:15’ π.μ. για τον προορισμό τους και το στήσιμο στο χώρο.


Μπορείτε βέβαια να μας επισκεφθείτε στο ΟΑΚΑ μετά τις 09.30’ π.μ. για να φωτογραφηθούμε, να μιλήσουμε και να συμμετάσχουμε στη μεγάλη γιορτή της αυτοκίνησης. Θα είμαστε εκεί ως αργά το απόγευμα.

Στο χώρο μπροστά στα λεωφορεία, τρία πανέμορφα μοντέλα θα προσφέρουν αναψυκτικά και μοναδικά λαχταριστά και ολόφρεσκα ντόνατς, που προσφέρουν η ΕΟΟΕ και η California Donuts.

Τη δράση υποστηρίζουν η Spin Communicationκαι η ΛΑΕΓΕ, ενώ την επικοινωνία έχουν αναλάβει τοPiraeus Pressκαι το Bus Oldtimers.

Σας περιμένουμε όλους!


Διαβάστε ακόμα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.