Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Κυριακή αφιερωμένη στην ελληνική Βιαμάξ!

Στις 28 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί στο “Auto Battleship Festival
με την ΕΟΟΕ, τη ΛΑΕΓΕ και τα “
Californian Donuts”.


Αυτή η Κυριακή σου ανήκει. Σε περιμένουμε στο “Auto Battleship Festival”, στο ΟΑΚΑ από νωρίς το πρωί ως το απόγευμα. Μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) θα είμαστε εκεί αποκλειστικά για σένα που μας εμπιστεύεσαι και υποστηρίζεις το έργο μας.

  • Σημείωσε τη μέρα: Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014. 
  • Θυμήσου την ώρα: Από τις 10 το πρωί και όσο τραβήξει...
  • Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ, στην Καλογρέζα. 


Οι Χάρης και Βαγγέλης Λαζαρόπουλος σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) συμμετέχουν στο "Auto Battleships Festival" με τις λέσχες της με στατική έκθεση οχημάτων με ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.

Αυτή η συμμετοχή μας είναι αφιερωμένη στη «Βιαμάξ», την βιομηχανία αμαξωμάτων που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της αυτοκίνησης από τη δεκαετία του 1930, όταν η οικογένεια Φωστηρόπουλου άρχισε την εισαγωγή και τη διάθεση οχημάτων Mercedes Benz στην ελληνική αγορά. 

Από το 1956, τα αμαξώματα της «Βιαμάξ» και μετά το 1960 η κατασκευή ολόκληρων οχημάτων έδωσε κύρος στην Ελληνική βιομηχανία, άνοιξε νέες θέσεις εργασίες κι έφερε συνάλλαγμα στην χώρα μας από το εξαγωγικό έργο της στην Ασία και στην Αφρική.

Επιλέξαμε αυτή τη συμμετοχή με άποψη. Ειδικά σε αυτήν την εποχή ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι έκαναν οι πρόγονοί μας και ποιο είναι το χρέος μας για να ξεπεράσουμε την απόγνωση που θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι.


Η προσφορά μας στους φίλους της ΕΟΟΕ

Στο χώρο που θα εκτεθούν ένα αστικό κι ένα υπεραστικό λεωφορείο Mercedes Benz Βιαμάξ τρεις πανέμορφες κοπέλες θα σε υποδεχτούν και θα σου προσφέρουν τα υπέροχα CALIFORNIAN DONUTSπου ήρθαν στην Ελλάδα και ενθουσιάζουν όσους τα γνωρίζουν.

Αυτή η δράση είναι μια ευγενική χορηγία της SPIN COMMUNICATIONS σε συνεργασία με τη ΛΑΕΓΕ και την ΕΟΟΕ που υποστηρίζουν την ιδέα ίδρυσης Εθνικού Μουσείου Μεταφορών στους χώρους του παλιού σιδηροδρομικού εργοστασίου στη Λεύκα της Παλιάς Κοκκινιάς.


Πάρε μια γεύση: 


Διαβάστε ακόμα:

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.