12/05/15

Mercedes-Benz Ελλάς και «Ημέρες Ποιότητας» του Παν/μίου Πειραιώς


H Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε στο πρόγραμμα «Ημέρες Ποιότητας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA TQM International στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με στόχο την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά και των φοιτητών για το ρόλο της ποιότητας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. 

Για το σκοπό αυτό η Mercedes-Benz Ελλάς έθεσε στην υπηρεσία των νέων φοιτητών και μελλοντικών επιστημόνων την μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της και τις δομές της που διασφαλίζουν την ποιότητα τόσο σε διαπροσωπικό (εξυπηρέτηση πελατών, σχέσεις μεταξύ συναδέλφων κ.ά.) όσο και προϊοντικό επίπεδο.

Υπό αυτό το σκεπτικό διοργανώθηκε μία πενθήμερη «γιορτή» ενημέρωσης, με επισκέψεις φοιτητών σε επιλεγμένες επιχειρήσεις καθώς και μία Ημερίδα στην οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα roundtable γενικών διευθυντών με τη συμμετοχή του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Γ. Καλλίγερου με θέμα: «Ποιότητα και Ανταγωνιστικότητα».

Στη συνέχεια, 27 φοιτητές με 3 συνοδούς-καθηγητές επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz στο Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο και τα γραφεία της Διοίκησης στη Ν. Κηφισιά όπου παρακολούθησαν στοχευμένες παρουσιάσεις και ομιλίες ηγετικών στελεχών της εταιρείας.


Από δελτίο Τύπου
Πηγή φωτογραφίας: Αποστολή
στο εργοστάσιο του Μανχάιμ, 2006

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate