23/07/14

Metron κοινωνικής ευαισθησίας κόντρα στην κρίση...

Η Metron Logistics εγκαινιάζει το πρόγραμμα
προσφοράς και στήριξης «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ»




Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ», η Metron Logistics πραγματοποίησε τον πρώτο της διαδικτυακό διαγωνισμό, με τίτλο «WE SHOP FOR YOU» και έπαθλο είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια και το σπίτι.

Οι πέντε (5) νικητές που αναδείχθηκαν, μετά από κλήρωση, κέρδισαν τα ακόλουθα προϊόντα ετικέτας, καθώς και επώνυμα προϊόντα από την Ελληνική αλυσίδα SUPER MARKET, PROTON: Κρασί λευκό και κόκκινο, ελαιόλαδο, αναψυκτικά, καφέ ελληνικό, μαρμελάδα, αλάτι, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, μαλακτικό, υγρό πιάτων και βρεφικές πάνες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πέντε νικητές κέρδισαν δώρα ίσης αξίας, η οποία ήταν περίπου 100€.

Το πρόγραμμα «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ» της Metron Logistics

Η Metron Logistics, με ευαισθησία, ανθρωπιά και συνέργειες, στηρίζει με το πρόγραμμα «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ» τους Έλληνες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

  • Ευγενικός Χορηγός των προϊόντων ήταν η Ελληνική αλυσίδα SUPER MARKET PROTON και χορηγός προβολής το KERDISETO.GR

Σχετικά με τη Metron Logistics

Η Metron Logistics δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών 4th Party Logistics, παρέχοντας υπηρεσίες αποθήκευσης, ανασυσκευασίας, διαχείρισης αποθεμάτων, πανελλαδικής διανομής, διεθνών μεταφορών (παντός τύπου) και εκτελωνισμού, Supply Chain Management και ολοκλήρωση του δικτύου Logistics σε ένα ενιαίο σύνολο. 

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφοράς, διανομής και προστιθεμένης αξίας, μέσω του πανελλαδικού δικτύου διανομών της Metron Logistics, των εμπορευματικών κέντρων και των επιχειρήσεων-συνεργατών μας, καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σε υπηρεσίες Logistics.


Η Metron Logistics στοχεύει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, που θα υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Μέσω των ολοκληρωμένων και ευέλικτων λύσεων που καλύπτουν τις μοναδικές, διαφορετικές ανάγκες των πελατών, η Metron Logistics μετατρέπει τις ανάγκες Logistics σε πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate