27/07/14

ΚΤΕΛ Τρικάλων: Κάνουν προσευχές για να βγει η βάρδια!

Μετ’ εμποδίων γίνεται η αστική συγκοινωνία αφού η Τροχαία δεν ασχολείται και οι παπάδες δεν αρκούν για να κάνουν παρακλήσεις… 


Πυρ και μανία είναι οδηγοί και μέτοχοι του αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, όπως καταγγέλλουν στην ιστοσελίδα μας με μηνύματα μέσω της σελίδας μας στο Facebook

Βασικός λόγος είναι η στωϊκότητα που επιδεικνύουν τόσο η Τροχαία, όσο και ο δήμος Τρικκαίων στο ιδιαίτερα οξυμένο πρόβλημα που προκαλούν τα διπλοπαρκαρισμένα στην πόλη.

«Ακόμα και για παγωτό στο περίπτερο, παίρνουν το αυτοκίνητο και το αφήνουν στη μέση του δρόμου. Δεν τους νοιάζει αν θα περάσει ασθενοφόρο ή λεωφορείο. Ακόμα κι αν το λεωφορείο έρθει και κολλήσει πίσω από το διπλοπαρκαρισμένο υπάρχουν θρασείς που κάνουν ότι δεν βλέπουν αν τους κορνάρεις και στη συνέχεια σε βρίζουν. Αυτό δεν είναι ασέβεια μόνο στον οδηγό που βγάζει το μεροκάματό του, αλλά και στους επιβάτες που περιμένουν σαν ζώα», σχολιάζει ο Τ.Ζ. στο μήνυμά του.


Για την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στα Τρίκαλα έκανε φωτορεπορτάζ η τοπική ιστοσελίδα Trikalaweb.blogspot.gr από την οποία αναδημοσιεύουμε τις φωτογραφίες. 


Όπως γράφει ο αναγνώστης μας, πάντως, οι οδηγοί κάνουν προσευχές να βγει η βάρδια στο ΚΤΕΛ αφού η Τροχαία δεν ασχολείται και δεν επαρκούν παπάδες για να κάνουν παρακλήσεις στον Πανάγαθο. 

Διαβάστε ακόμα: 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate