14/07/14

ΟΑΣΘ: Βολές κατά Σταϊκούρα από Τσερμενίδη, απόγνωση από Στεφανίδη!


Τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ κ. Δημήτρης Τσερμενίδης, ως αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο οργανισμός. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Χρήστος Στεφανίδης δεν αποκλείει «ξαφνικό θάνατο» του οργανισμού!

«Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Οργανισμός να λειτουργεί με αυτές τις καταστάσεις. Έχω ειδοποιήσει για το πρόγραμμα τους υπουργούς και τους φορείς της πόλης. Δεν μπορεί με αυτή τη βάσανο ο Οργανισμός να συνεχίσει τις εργασίες του» αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Χρήστος Στεφανίδης.

Το ελληνικό δημόσιο χρωστά στον ΟΑΣΘ χρήματα από τις επιχορηγήσεις των ετών 2010- 2013 και παρότι με το υπουργείο Μεταφορών βρέθηκε συμβιβαστική λύση για την καταβολή τους, αγκάθι συνεχίζει να αποτελεί το Υπουργείο Οικονομικών.
Τα λεωφορεία αποτελούν το μοναδικό αξιόπιστο μέσο συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη.
«Το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο. Ονομάζεται Χρήστος Σταϊκούρας. Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Τώρα προχωράμε σε επίσχεση εργασίας επ' αόριστον. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η αδιαφορία για τον νομό Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ κ. Δημήτρης Τσερμενίδης.

Οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν μια συμβιβαστική λύση για να καλυφθούν πρόσκαιρα οι ανάγκες αυτού του μήνα. Ζητούν να βρεθεί συνολική λύση για την καταβολή των χρωστούμενων, ώστε να καλύψει ο ΟΑΣΘ και τις εκκρεμότητες που έχει αφήσει στους ίδιους, στο ΙΚΑ, στους προμηθευτές του κτλ.

Μάλιστα, διοίκηση και εργαζόμενοι συμφωνούν ότι εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί άμεσα, μετά τα τέλη Ιουλίου ο ΟΑΣΘ θα προχωρήσει σε στάση πληρωμών και θα σταματήσει να προσφέρει υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό. Δηλαδή, στην πράξη, δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο, ακόμη κι αν οι εργαζόμενοι σταματήσουν την επίσχεση εργασίας.

Ακούστε τι δήλωσαν ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ στην ιστοσελίδα "Thestival":


Παρακολουθήστε εδώ και τι δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ: 



Με πληροφορίες από το "Thestival"

Διαβάστε ακόμα: 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate